Takläggare

En riktig takläggare

 

Vi har byggt vår verksamhet kring skickliga takläggare och plåtslagare. Med erfarna snickare och eget plåtslageri kan vi erbjuda dig en takomläggning som du kommer känna dig mer än nöjd med. Vi tycker att när du ska byta tak ska du känna dig trygg i många år framöver. Svenska Byggruppen erbjuder därför branschens längsta takgarantier. Låt oss komma ut och lämna pris på renovering av ditt tak.

Vi har den senaste tiden trimmat in vår organisation ordentligt. Alla våra takläggare har specialutbildats, inköp och transporter har samlats och prispressats. Tack vare hårt arbete är det nu mer prisvärt än någonsin att byta tak. Det ska vara tydligt och enkelt. Vi kommer hem till dig och gör en kostnadsfri besiktning av ditt tak och du får ett fast pris för hela renoveringen. När arbetet är klart får du ett tryggt tak med 30-års garanti.

Söker du takläggare?

Våra takläggare och plåtslagare har hjälpt många villaägare till ett tryggt takbyte och nu vill vi hjälpa dig! Ring vår kundtjänst eller fyll i formuläret så hör vi av oss och bokar tid för en översyn av ditt tak.

Kundtjänst 011 33 33 300
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Så här går det till

Vi kommer hem till dig och besiktigar ditt tak. Vi tar reda på vad du vill ha och hur du vill ha det.

Vi återkommer med offert och går igenom den så att du vet precis vad som ingår.

Våra takläggare byter ditt tak. När arbetet är färdigt går vi igenom det tillsamman och du får vårt 30 åriga garantibevis.

Dags för takbyte?

Livslängden på takplåt och takpannor är ca 30–50 år och för lertegelpannor upp till 100 år. Undertaket – pappen – har en kortare livslängd på cirka 30 år, och det är oftast den som avgör när det är dags för att byta tak. Trasiga takpannor eller torrsprickor i pappen är tydliga tecken på att det är dags för ett nytt tak.

 

Lertegel & Betong

Vi har allt från exklusivt glaserade tegelpannor till kostnadseffektiva betongpannor. Allt som gör ditt tak komplett och säkert. Vi har ett nära samarbete med Benders – Sveriges ledande tillverkare på takpannor.

 

Takplåt

Rätt monterad plåt har bra egenskaper för att klara vårt tuffa klimat. Variationen av profiler och färger är stor och hos oss finns trapetsplåt, takpanneprofiler och bandtaksprofiler.

 

Takpapp

Papp kan vara ett bra alternativ vid låglutande eller platta tak. Papp kan också passa bra där man vill skapa ett annorlunda utseende.

 

Vi hjälper dig!

Oavsett vilket taktäckning du väljer kommer någon av våra projektledare gärna hem till dig för att ta en ordentlig koll på ditt tak och höra om dina tankar. Utifrån det sätter vi ihop det du vill ha och till rätt pris.

 

Vi finns på din ort

Svenska Byggruppen finns på följande orter

Ale, Göteborg, Härryda, Kungsbacka, Kungälv, LerumMölndalOrust, Partille, Stenungsund, TjörnÖckerö

Takläggare i Trollhättan har lagt Benders Palema ytbehandad

Du vet väl om att du fortfarande kan använda ROT-avdraget?