FAQ | Tak

Hjälper ni verkligen till med allt?

Det enkla svaret är ja! Vi hjälper dig med besiktning, arbetsmiljöplan, godkända ställningar, utbildade takläggare med Bas-U, och bas-P och självklart med hela takbytet. Vi hjälper dig även med att göra ROT ansökan samt utfärdar Benders garantibevis.

Hur fungerar det med garantier?

Vi har möjlighet att lämna Benders generösa garantier som innebär 30 år på materialet. Garantin för arbetet som våra takläggare utför är 3 år enligt hemköpslagen.

När kommer ni?

Först kommer vi och gör en besiktning på taket sedan lämnar vi dig ett offert för en eventuell renovering. När du tackat ja till vårt erbjudande tar det normalt sex veckor innan material och våra takläggare är på plats.

Finns ni på min ort?

Vi finns i hela södra Sverige. Bor du i Stockholm eller söderut så kan du räkna med oss!

Vilka taktyper byter ni och varfrån kommer materialet?

I vårt sortiment har vi Lertegel och betongpannor från Benders. Takplåt från Planja och möjlighet att lägga papptak genom vår leverantör Isola. Man kan säga att vi plockat russinen ur kakan.

Jag har inte tid att gå till banken kan ni hjälpa mig?

Ja det kan vi! Vi har ett nära samarbete med SEB som fungerar riktigt bra. Prata med oss så hjälper vi dig!

Vad händer när taket är klart?

Vi går igenom arbetet med dig och när du är nöjd och glad får du skriva på ett papper som säger att du godkänner entreprenaden. Efter detta så får du det 30 åriga garantibeviset och sedan kan du sova tryggt!

Jag hittar inte svar på mina frågor

Ring vår kundtjänst på 011 33 33 300 eller fyll i formuläret här ovanför så hjälper vi dig.